За Denso аз пък нищо хубаво не мога да кажа! След 2000км. проблеми с обороти, детонации при газовата а свещите ги вземах от Косер. Върнах си стария Golden и работата заспа! Сега съм с Brisk Extra DR15TC триполюсни за 3.50лв/бр. еми мога да кажа, че се представя по добре от денсото за сега.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи - какви и откъде?
Collapse
X
-
Denso Q22P-U са необходимия минимум - евтини и качествени. Има вече над 4 гласа за тях - така че, градски, не се чуди и вземай. Само както казах, гледай да не са Q22PR-U - че на Милена се оказаха такива... Не че колата няма да върви с тях, но имат допълнително съпротивление, което ще пречи и мотора няма да е на 100% на пърформанса си.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa UserDenso Q22P-U са необходимия минимум - евтини и качествени. Има вече над 4 гласа за тях - така че, градски, не се чуди и вземай. Само както казах, гледай да не са Q22PR-U - че на Милена се оказаха такива... Не че колата няма да върви с тях, но имат допълнително съпротивление, което ще пречи и мотора няма да е на 100% на пърформанса си.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioПървоначално публикувано от Alfa UserDenso Q22P-U са необходимия минимум - евтини и качествени. Има вече над 4 гласа за тях - така че, градски, не се чуди и вземай. Само както казах, гледай да не са Q22PR-U - че на Милена се оказаха такива... Не че колата няма да върви с тях, но имат допълнително съпротивление, което ще пречи и мотора няма да е на 100% на пърформанса си.Много пара е бройката само... поне 30 лева... а имам 8
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от volkanЗа Denso аз пък нищо хубаво не мога да кажа! След 2000км. проблеми с обороти, детонации при газовата а свещите ги вземах от Косер. Върнах си стария Golden и работата заспа! Сега съм с Brisk Extra DR15TC триполюсни за 3.50лв/бр. еми мога да кажа, че се представя по добре от денсото за сега.
Иначе да, около 4 лв/бр се намира Денсото.
Comment
-
Не колега, бяха си точно модела Denso Q22P-U от официалния им дистрибутор Косер. А най интересното е, че на външен вид свещите изглеждаха добре а си правеха мизерията както си искат. От както съм си върнал старите Golden да чукна на дърво още не ми е гръмвала до сега. Същото положение е и с Brisk'а, няма детонации и темподобни проблеми, но за тях не искам да коментирам все още защото не съм минал достатъчно километри с тях. А и са триполюсни все пак за разлика от Денсото. Не можах да намеря статията която бях намерил за Brisk Extra където я сравняваха с доста по известни имена като Beru, NGK, Bosh и др. и на няколко теста даваше даже по добри резултати !!!Абе ще се експериментира пък каквото стане, поне ние с по евтините свещи можем да си го позволим. То е ясно, че от свещи за по 3-4лв. чудеса не трябва да се очакват пък!
Alfa Romeo 166 2.4 jtd 04'г.
ex..Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd 00'г. ex..Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 94'г.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioД...а тая крива нива, пуснах темата да си изясня картината, вие още повече ме ошашавихте. Накрая ще взимам квото има в ТиН и те така те.
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
ми не пострадах - купих свещи шампион и кабели eps от магазина на "стамболийски". колата тръгна чувствително по-добре, за разхода скоро ще ви кажа. мерси все пак на всички отзовали се!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Ъпдейтче - колата тръгна по-добре, но разходът си е същият. Нормално ли е това или има нещо?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Скоро пуснаха шампионки специално за Алфа Ромео...с 0.50ст. са по скъпи от другите , шампионки....на кутйките пише Алфа Ромео....от скоро карам с тях и съм доволен....жалко, че изчезнаха голдън лоч....много ми допадаха.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСкоро пуснаха шампионки специално за Алфа Ромео...с 0.50ст. са по скъпи от другите , шампионки....на кутйките пише Алфа Ромео....от скоро карам с тях и съм доволен....жалко, че изчезнаха голдън лоч....много ми допадаха.като питах ти къде беше. Предлагаха ми такива в магазина на Стамболийски, обаче не взех - как да взема, като не съм чувал нищо за такива.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеБраво бе,като питах ти къде беше. Предлагаха ми такива в магазина на Стамболийски, обаче не взех - как да взема, като не съм чувал нищо за такива.
....месец не се вясвах тук!....преди 3-4месеца от Стамболийски , дето си гледал малко пристрастено ги взех, заради надписа на кутийките...
...но досега 5000км проблем няма!....с тях!
Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:43.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Още един глас за Denso Q22P-U!
Колата до миналата седмица беше само на бенДзин и при подаване рязко на газ се приплякваше и зачудваше. Другото, че ми свети лампата на впръскването - оказа се ламбда сонда за смяна, но можела да си чака реда, след като й сложих газов инжекцион. Веднага след монтирането на Фобоса проблемите се ЗАДълбочиха яко. Първите няколко дни се чудеше до 3ооо оборота, а вчера вече се чудеше и приглъхваше и до към 5ооо. Днес взех свещите по 3.90 лв /04.09.2008/ и след смяната остана само зачудването при рязко подаване от ниски обороти.
ГИ ми излезна 1150лв, монтира ми го Илия в Съединение, представителя на Фобос в Пловдив /Теодор Вендов/ ми писна да му звъня и да ме отлага, че даже и среща не можах да си направя с него, теглих му едни и намерих това момче в Съединение...
На газ сега ми върви както на бензин, може би с една идея по-високи обороти при висока скорост.Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша
Comment
Comment